Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Το έκανε εύκολο στο τέλος...

rodos panigiria2


Την τρίτη συνεχόμενη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ρόδος η οποία επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο του Διαγόρα Βατίου με 3 – 0. Η Ρόδος ξεκίνησε ορεξάτα και μόλις στο 4’ είχε σουτ στο δοκάρι ο Τσιούνης. Από 
εκεί και πέρα ο Διαγόρας Βατίου έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του, δυσκολεύοντας τους αντιπάλους του. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Γιωργά και του Χατζηβαλσάμη, η Ρόδος κατάφερε να πιέσει περισσότερο δημιουργώντας τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και από εκεί και πέρα να απλουστέψουν τα πράγματα και να φθάσουν έτσι σε μια εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Τα γκολ
Στο 77’ ο Χατζηβαλσάμης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1 – 0).
Δυο λεπτά αργότερα (στο 79’), ο Αμανατίδης έκανε σέντρα. Η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σταμάτης Καντιμοίρης (2 – 0).
Στο 91’ ο Αμανατίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Χατζηβαλσάμη ο οποίος με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Σημειώνεται ότι στο 4’ οι γηπεδούχοι είχαν μια πάρα πολύ καλή φάση όταν ο Τσιούνης μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς και «βοηθοί» του ήταν οι Καρκαλιανίδης και Μαυρουδής.
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Δαλκίδης (67’ Γεωργιάδης), Ανυφαντής, Τρίγκας, Τσιούνης, Αμανατίδης, Γιώργος Καντιμοίρης (57’ Χατζηβαλσάμης), Δήμας, Σίμου (46’ Γεωργάς)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Μοσχής, Ζερβός, Ζωάννου, Ζουρούδης (82’ Αποστόλου), Ντόστι (89’ Καραγιάννης), Μικκιού, Πιτσουρδάκης, Μαυρομούστακος, Παπουρδάνος (84’ Κόττορος), Ξύπας

Δημοφιλείς αναρτήσεις.