Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ (GINSENG)

ΣΙΡΟΠΙ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑΣ (ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ)
ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ-ΝΕΟΤΗΤΑ

ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΙΝΔΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Σπιτικό γιατροσόφι με θεραπευτικά βότανα και θεραπευτικές ιδιότητες



Βότανο, ιδανικό για την καταπολέμηση της γρίπης, δυσπεψίας, ναυτίας, πρόληψη του καρκίνου. Αντιφλεγμονώδες και αντιπυρετικό. Πηγή αντιοξειδωτικών για αποτοξίνωση. Είναι επίσης διεγερτικό και βοηθάει σε περιπτώσεις ναυτίας και αναγούλας. Είναι εξαιρετικό για γαστρικά προβλήματα και στομαχικές διαταραχές. Βοηθάει στον πονόλαιμο, τη διάρροια, τη νευραλγία, τη ρευματοπάθεια, τους πόνους της περιόδου, στην εγκυμοσύνη, στη σεξουαλική δυσλειτουργία και τις ημικρανίες. Νοστιμίζει φαγητά, σάλτσες, γλυκά, ροφήματα και κοκτέιλ ποτών. Συνιστάται για:.
ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ: Κρύωμα, πονόλαιμο, βήχας, γρίπη
ΧΩΝΕΨΗ: Φούσκωμα, στομαχόπονος, βαρυστομαχιά, ανορεξία
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Οίδημα, πόδια βαριά, κακή κυκλοφορία του αίματος
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: Ναυτία, έμμετος
ΝΑΥΤΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ
ΕΠΙΣΗΣ: Αντιοξειδοτικό, αντιφλεγμονώδες, δυναμωτικό, τονωτικό, αφροδισιακό,
Για πόνους εμμυνόριας, μείωση της χοληστερίνης, με ιδιότητες της Αλόης.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:
Το τζίνσενγκ, η ρίζα της ζωής, είναι ένα από τα παγκοσμίως γνωστά θαυματουργά βότανα. Οι τονωτικές και θεραπευτικές ιδιότητές του το κατατάσσουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα φυσικά βοηθήματα για την τόνωση του ανθρώπινου οργανισμού.
Το τζίνσενγκ είναι ένας φυσικός τρόπος τόνωσης της σωματικής και διανοητικής μας ευεξίας.
Η βασική του ιδιότητα είναι ότι απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό μας, μεταφέροντας οξυγόνο στα κύτταρα.
Επιπλέον διεγείροντας τους ενδοκρινείς αδένες βοηθά στην απορρόφηση όλων των βιταμινών και μετάλλων. Θεωρείται προληπτικό πολλών παθήσεων και φάρμακο επίσης. Είναι ευεργετικό στην πίεση του αίματος, στη σεξουαλική ικανότητα, στην αϋπνία, σε κάθε είδους αβιταμίνωσης, αναιμίας, σε έλλειψη γλυκόζης κλπ.
Επίσης αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού μας σε όλους τους χημικούς, βιολογικούς παράγοντες και ερεθίσματα που δεχόμαστε καθημερινά και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται στην Κίνα από αρχαιοτάτων χρόνων και ονομάζεται "Η ρίζα της ζωής".

Το τζίνσενγκ θεωρείται, επίσης, σαν μια εξαιρετικά προσαρμοσιογόνος ουσία. Προσαρμογόνες θεωρούνται οι ουσίες που επαναφέρουν τον οργανισμό στη φυσιολογική του λειτουργία, όταν για κάποιο λόγο διαταράσσεται η ισορροπία του.
Στην σημερινή ζωή, ένας τέτοιος παράγοντας είναι απαραίτητος για να μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε σε όλους τους κινδύνους που διατρέχει το σώμα μας και το πνεύμα μας από την αφύσικη καθημερινότητά μας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:   00306946273938

INFORMATIONS: 00330641115502


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.