Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Έσπασε …το ρόδι ο Αστέρας Παστίδας!

asteras paiktes
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα 
πανηγύρισε ο Αστέρας Παστίδας! Η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη νίκησε μέσα στην Κάρπαθο τον τοπικό Ποσειδώνα με 2 – 0 και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Ήταν μια …επαγγελματική νίκη για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρουσιάστηκαν διαβασμένοι στην Κάρπαθο και «χτύπησαν» εκεί που έπρεπε τον Ποσειδώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν τους ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία του Ροδανάκη. Στην επανάληψη, ο Αστέρας έπαιξε έξυπνα με τις αντεπιθέσεις και κατάφερε να «κλειδώσει» το «τρίποντο».
Στο 65’, ο Καρύδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή (μετά από σέντρα του Κακαζούκη) πέτυχε το 0 – 1 και στο 70’ ο Κυρίτσης έφυγε στην πλάτη του Κούτολο και με ένα ωραίο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τα χέρια του Μαργαρίτη και «έγραψε» το 0 – 2.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Στεφανάκης, Κασιώτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Παύλου, Φουντής, Σπανός Ι., Κούτολο, Νασσόπουλος, Καουκάκης Χ. (9’ λ.τ. Μαντινάος), Μαντικός (46’ Καουκάκης Γ., 77’ Μάνης), Βασιλειώτης, Πανάρετος, Σπανός Ε.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης (71’ λ.τ. Κόκα), Καρύδης, Κακαζούκης, Χαριτάκης, Δραγάτης, Λενιού, Πολυχρόνης (84’ Κονόμι), Ζερβός, Πάπα, Ζωάννου (67’ λ.τ. Κυρίτσης)
-Η διοίκηση του Αστέρα Παστίδας θέλει να ευχαριστήσει αυτήν του Ποσειδώνα Καρπάθου για την πολύ καλή φιλοξενία.


Δημοφιλείς αναρτήσεις.