Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

3Χ3 για τον Φοίβο!

apollon foivos







Μπορεί ο Φοίβος να έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Καλυθιών στο δεύτερο ημίχρονο, όμως εκείνο που μέτρησε τελικά ήταν η νίκη με 4-1 και οι τρείς βαθμοί που πρόσθεσε στο ενεργητικό του και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα καθώς φρόντισαν να πάρουν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και στην συνέχεια να εκδηλώσουν τις επιθέσεις τους από τα άκρα αλλά και από τον άξονα. Ωστόσο η κατοχή της μπάλας με την καλή κυκλοφορία δεν ήταν αρκετά στοιχεία για να μπορέσουν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε άλλον αέρα στο ματς, αφού οι τελικές επιλογές δεν ήταν εκείνες που έπρεπε για βρουν τον στόχο που ήθελαν. Η καλή αμυντική λειτουργία των Απολλωνιστών με πρωταγωνιστή τον Στέργο Σταυρή δεν επέτρεψε στους επιθετικούς του Φοίβου να παραβιάσουν την εστία του Χρυσανθή. Όμως οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βγουν εύκολα μπροστά με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνοι για την εστία του Κεφάλα. Στην επανάληψη Ο Φοίβος ξεκίνησε και πάλι καλύτερα πέτυχε το πρώτο του γκολ και κυνήγησε το δεύτερο γκολ για να βάλει σίγουρες βάσεις για την νίκη. Από την πλευρά του ο Απόλλων έδειξε βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο μέρος και μάλιστα έβγαινε την επίθεση πιο σοβαρός αλλά τα γρήγορα γκολ του αντιπάλου του, έβαλαν φρένο στις όποιες ελπίδες του για την νίκη. Στο 55΄ από μπαλιά του Αξιώτη στα δεξιά, ο Γεωργαλλής έβγαλε την σέντρα και ο Λυμπερόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 58΄ πάλι ο Αξιώτης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Ορφανίδη που έκανε το κοντρόλ και με πλασέ σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ ξεκίνησε απο καταφανή θέση οφσάιντ αλλά δεν άλλαξε κάτι. Από πάσα του Ορφανίδη, ο Γεωργαλλής πλάσαρε και πέτυχε το 0-3. Στο 68΄ ο Αρχοντούλης έβγαλε την μπαλιά στα δεξιά για τον Αξιώτη, εκείνος έκανε την συρτή σέντρα και ο Λυμπερόπουλος από κοντά πέτυχε το 0-4. Και πάλι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι ο Αξιώτης ξεκίνησε την προσπάθεια του από θέση οφσάιντ.
Στο 75΄ο Τσαγγάρης με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ μείωσε το σκορ σε 1-4. Να σημειώσουμε πως απο το 80΄ ο Φοίβος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Μπιλιά, αφού ήδη είχαν πραγματοποιηθεί οι τρεις αλλαγές.
Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 32΄ ο Φοίβος πέτυχε γκολ αλλά η διαιτητής κ. Φιλιππάκου καταλόγισε επιθετικό φάουλ. Ήταν ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Δελαπόρτας από αριστερά αλλά ο Χρυσανθής στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του. Θεωρούμε πως δεν υπήρξε τέτοια παράβαση αλλά εκείνο που μετράει είναι η άποψη της διαιτητού.
Διαιτησία Φιλιππάκου- Γιακουμάκης Σταμ.- Μοσχάτος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.: Χρυσανθής, Ταντίκης, Τσαλίκης(32΄ Κεπέρης), Παπαδόπουλος, Μιχαλάς, Κυρίτσης, Παπανθύμου(60΄Κουφάλης), Σταυρής(65΄Σαββούλης), Γεωργίου, Δανάς, Τσαγγάρης
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Μπιλλιάς, Φελεγκάκης, Αξιώτης, Γεωργαλλής, Γαργάλης, Φτάκλας(46΄ Λυμπερόπουλος), Αρχοντούλης( 69΄Φέρο), Δελαπόρτας( 54΄λ.τ Μπούτσκα), Τζεμαλάϊ, Ορφανίδης

Ηλίας Λοίζος ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις.