Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Θετικά μηνύματα από τα φιλικά του «Ροδίων άθλησις» στην Αθήνα

Κέρδισε και στα δυο τεστ με 3-1 σετ

Θετικά μηνύματα από τα φιλικά του «Ροδίων άθλησις» στην Αθήνα

Θετικά ήταν τα μηνύματα  και στα δυο φιλικά που έδωσε στην Αθήνα το «Ροδίων άθλησις». Οι πρωταθλητές της Ζ΄ περιφέρειας που παίρνουν μέρος φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 νίκησαν και στις δυο συναντήσεις που έδωσαν με το ίδιο σκορ (3-1) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Νίκος Αντωνιάδης κράτησε τα θετικά στοιχεία και θα δουλέψει με τους παίκτες του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που φέρνει στην Ρόδο την Αργυρούπολη. Αναλυτικά τι έγινε στα δύο φιλικά:

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΩΝΑ

Παρά το άγχος και την έλλειψη φιλικών αγώνων η ομάδα της Ρόδου στάθηκε αξιοπρεπέστατα και κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ τον Μίλωνα.

Στο πρώτο σετ αν και η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις»  βρίσκονταν μπροστά με 23-24 χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, έχασε με 26-24.

Στο δεύτερο σετ όμως έδειξε χαρακτήρα και σοβαρότητα και κέρδισε με 19-25.
Στο τρίτο σετ, το Ροδίων ξέφυγε με το πολύ καλό σερβίς και έφτασε να κερδίζει με 1-13. Ο προπονητής του Μίλωνα δοκίμασε αλλαγές και το σετ τελείωσε με 9-25.

Στο τέταρτο σετ, το ματς πήγε πόντο πόντο αλλά η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη έδειξε ψυχραιμία και πήρε τη νίκη.
Τα σετ: 1-3 (26-24, 17-25, 9-25, 21-25)
Οι ομάδες:

ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Αθανασόπουλος, Σπυριούνης, Παπασταματάτος Νίκος, Παπασταματάτος Μάκης / Μουσίκας (λ), Κεχράς, Αναστασόπουλος, Καρατζάς, Περγάμαλης Γιώργος, Περγάμαλης Στράτος.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Αντωνιάδης): Μακρής, Μαυράκης, Κοτίτσας,, Μοσχούς, Προδρομίδης, Χουσίδης /  Κοκολάκης (λ), Τσακογιάννης, Γκένοφ, Γιώτης, Μπαρδής, Καρύδας

ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ
 Στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε το «Ροδίων αθλησις», ήταν αυτό απέναντι στον Οδυσσέα. Η ομάδα του Αμαρουσίου κατάφερε να αντισταθεί στην ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη στο δεύτερο σετ  που κατέκτησε, αλλά και στο τρίτο το έχασε στις λεπτομέρειες.
Τα σετ: 1-3 (19-25, 25-18, 22-25, 16-25)

Οι ομάδες:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Λάιος): Μάντζιος, Σταθάκης, Κουμανταρέας, Χριστοφίδης, Μεσσαλάς, Βυθούλκας / Παναγόπουλος (λ), Χελιώτης, Ανθής, Κανελλόπουλος, Συντζάκης
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Αντωνιάδης): Μακρής, Μαυράκης, Κοτίτσας, Μοσχούς, Προδρομίδης, Χουσίδης / Κοκολάκης (λ), Τσακογιάννης, Γκένοφ, Γιώτης, Μπάρδης, Καρύδας

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΕΛΤΙΑ
Στο μεταξύ, πάει δυο μέρες πιο πίσω, η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση  του «Ροδίων άθλησις». Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την Διοίκηση της ομάδας.

Στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου πάντως, το μοναδικό πρόβλημα,  είναι πως δεν έχουν έρθει ακόμα τα δελτία των Χουσίδη και Τσακογιάννη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Ο Χουσίδης πάντως πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά τα φιλικά της Αθήνας και θα επιστρέψει στη Ρόδο την Πέμπτη, μέρα που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας.

Πηγή : Θετικά μηνύματα από τα φιλικά του «Ροδίων άθλησις» στην Αθήνα | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/292212/thetika-mhnymata-apo-ta-filika-toy-rodiwn-athlhsis-sthn-athhna#ixzz3G8JjHfHS 

Δημοφιλείς αναρτήσεις.