Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Πρωτάθλημα μόνο για …προπόνηση!»

orfanidis savas
Την άποψη πως το πρωτάθλημα (η κανονική περίοδος) της Α’ Κατηγορίας 
Δωδεκανήσου Blue Star Ferries είναι απλά μια …καλή προπόνηση για ορισμένες ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στα play off, εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής Σάββας Ορφανίδης. Χαρακτηριστικά είπε:
«Φωνάζαμε από την αρχή ότι το πρωτάθλημα σε αυτή τη μορφή που είναι τώρα, δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Δυστυχώς αυτοί που είχαν πάρει τις αποφάσεις δεν ακούγανε όταν τα λέγαμε. Που είναι τώρα να μιλήσουν για αυτό που βλέπουμε; Το πρωτάθλημα πλέον έχει καταντήσει μια …καλή προπόνηση για μερικές ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στα play off που θα ακολουθήσουν. Δυστυχώς… Το πρωτάθλημα επιβάλλεται να γίνεται σε έναν όμιλο για να αποφεύγουμε και αυτά τα μεγάλα βαριά σκορ που βλέπουμε κάθε αγωνιστική και που πιστεύω ότι θα αυξηθούν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος».
Σε ερώτηση για το ποιες ομάδες βλέπει φαβορί για να διεκδικήσουν τον τίτλο απάντησε:
«Εκτός από τους Ιάλυσο, Ρόδο,Διαγόρα, Άρη Αρχαγγέλο και Φοίβο που έλεγα και πριν ξεκινήσει η χρονιά, θα προσθέσω πλέον και τον ΑΟ Δικαίου. Ο φίλος μου, Γιάννης Μανούσογλου, είναι φανερό πως κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.