Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σειρά παίρνει το κύπελλο για τον Διαγόρα

Πάει αύριο στη Λάρδο για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή (15.30). Αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Πέτρος Ζουρούδης

Σειρά παίρνει το κύπελλο για τον Διαγόρα

Εύκολο απόγευμα ήταν αυτό της Κυριακής για την ομάδα του Διαγόρα, που επικράτησε με το ευρύ 7-0 του Καλυμνιακού στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως, όλους τους αντιπάλους του τους βλέπει σοβαρά, παίζει καλό ποδόσφαιρο και πειθαρχώντας στις εντολές της τεχνικής ηγεσίας στον αγωνιστικό χώρο, φτάνει στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Η συνέχεια για τον «γηραιό» της πόλης μας περιλαμβάνει:
-Αύριο αγώνα κυπέλλου στη Λάρδο, με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή.
-Και το ερχόμενο Σάββατο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries, θα πάει στο γήπεδο Κοσκινού ν’ αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Κάστρου.

«Δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και κάναμε το παιχνίδι της Κυριακής να φαίνεται εύκολο» τόνισε χθες ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Πέτρος Ζουρούδης.
Ο κόουτς του Διαγόρα αφού μίλησε στους παίκτες του, ξεκίνησε μαζί τους την προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου της Λάρδου (15.30).

Σε αυτό το παιχνίδι θα αλλάξει και πάλι την εικόνα της ομάδας του ο Πέτρος Ζουρούδης, πραγματοποιώντας αλλαγές και παρουσιάζοντας ενδεκάδα και δεκαοκτάδα διαφορετικές από το ματς με τον Καλυμνιακό.

Αναμένεται να ξεκινήσουν παιδιά που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, αλλά και παίκτες που ξεκουράστηκαν στο ματς με τον Καλυμνιακό, όπως οι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Αντώνης Θεοδοσίου.

Στην ομάδα επανέρχεται επίσης ο Βασίλης Παπαδημητρίου ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ στον αγώνα κυπέλλου ο Πέτρος Ζουρούδης θα έχει μαζί του παιδιά και του εφηβικού.

Αυτός ήταν ο λόγος που χθες έγινε οικογενειακό διπλό με τους εφήβους, προκειμένου να υπάρξει εικόνα για τα παιδιά αυτά, τα οποία θα αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν στην ψυχολογία και τους ρυθμούς της «πρώτης» ομάδας

Η τεχνική ηγεσία του Διαγόρα, θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι.

Πηγή : Σειρά παίρνει το κύπελλο για τον Διαγόρα | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/292202/seira-pairnei-to-kypello-gia-ton-diagora#ixzz3G8Lap7Ya 
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις.