Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Ο διαιτητής μας …έσφαξε!»

apollon foivos
Ο Καλυμνιακός νίκησε τον Απόλλωνα Καλυθιών με 2 – 0 και πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν φοβερά παράπονα από τη διαιτησία του Μάριου Ωραιόπουλου. Σύμφωνα με
όσα έγιναν γνωστά, αμφισβητούν έντονα το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στο 78’ και ο Καλυμνιακός άνοιξε το σκορ ενώ υποστηρίζουν ότι δεν είχε καλή συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δανά, λίγο μετά την κόκκινη κάρτα που του έδειξε. Ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων του Απόλλωνα Σάββας Γιορδαμνής, μιλώντας στο news12 τόνισε τα εξής:
«Πίσω από τον έναν βοηθό υπήρχαν παράγοντες του Καλυμνιακού οι οποίοι του έλεγχαν τι να κάνει. Ο Γιώργος ο Δανάς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για την αποβολή του και αυτός τον έπιασε από τον λαιμό και τον έσπρωξε. Ήταν κάτι που μας ξένισε όλους. Διαμαρτυρόμαστε για το πέναλτι που δόθηκε. Ο παίκτης τους πάτησε και έπεσε. Μετά τη φάση του πέναλτι σε επίθεση της ομάδας μας δεν μας δόθηκε ένα καθαρό φάουλ. Στη συνέχεια έγινε το 2 – 0 και το ΠΑΙΧΝΙΔΙ τελείωσε. Ο Ωραιόπουλος είναι κάτοικος Καλύμνου και ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε με ποια κριτήρια ορίζονται οι διαιτητές. Διαμαρτυρόμαστε έντονα. Θεωρούμε ότι υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Υπάρχει μια φάση ακόμα στο πρώτο ημίχρονο όπου πετύχαμε ένα γκολ με απευθείας φάουλ και το οποίο ακυρώθηκε ως οφσαϊντ».
«Ο διαιτητής μας …έσφαξε!»
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Ταχραμάνης ο οποίος επεσήμανε τα εξής:
«Υπήρξε σφαγιασμός του Απόλλωνα από την διαιτησία του κ. Ωραιόπουλου. Θα συνεδριάσουμε έκτακτα με θέμα την αποχώρηση μας από το πρωτάθλημα. Δεν πάει άλλο. Τα όσα έγιναν στην Κάλυμνο ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος έχουμε παράπονα για την διαιτησία. Διαμαρτυρόμαστε έντονα στο ΤΟΔ και στην ΕΠΣΔ και ζητάμε να δουν το θέμα πολύ σοβαρά γιατί δεν πάει άλλο».
Το φύλλο αγώνα
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Μάριος Ωραιόπουλος αναφέρει τα εξής:
«Στο 75’ απέβαλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Καλυμνιακού Χατζηδάκη διότι συμπεριφέρθηκε έντονα σε υπόδειξη μου και έβγαλε τη φανέλα και την έριξε κάτω. Στο 90’ απέβαλλα τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δανά Γιώργο, διότι δυσανασχέτησε με απόφαση του β’ βοηθού μου λέγοντας του, «τι σηκώνεις εσύ, ότι σου λένε απ’ έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.