Δρ Brent Hunter
Πολλοί ειδικοί γιατροί συμφωνούν τώρα ότι είναι πιο σημαντικό να προστατεύετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από το εμβόλιο της γρίπης όσο από την ίδια τη γρίπη.
Ας ρίξουμε μια ματιά τους λόγους πίσω από την απόφαση αυτή.
Τα εξαιρετικά τοξικά συστατικά και η έλλειψη επαρκούς έρευνας για την απενεργοποίηση ή ακόμη και θανατηφόρες παρενέργειες, εδώ είναι 20 λόγοι που θα θέλετε να εξετάσετε πριν από το  ετήσιο αντιγριππικό  εμβόλιο σας.
Αυτό το άρθρο είναι μια συλλογή εκ νέου μετά από δύο μεγάλα άρθρα από BeWellBuzz.com .
Ακολουθήστε τις συνδέσεις με τις πληροφορίες από το CDC , τα έγγραφα για την FDA και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) ? καθώς και πολλές άλλες εξέχουσες γιατροί όπως ο Δρ Joseph Mercola, ο Δρ Russell Blaylock και πολλές άλλες αναφορές.
Η συγκλονιστική αλήθεια σχετικά με τους  θανάτους από την  γρίπη και το εμβόλιο της γρίπης!
1) Υπάρχει μια παντελής έλλειψη σε  πραγματικές αποδείξεις ότι τα μικρά παιδιά θα επωφεληθούν ακόμη από το εμβόλιο της γρίπης.
Μια συστηματική ανασκόπηση σε  51 μελέτες στις οποίες συμμετείχαν 260.000 παιδιά ηλικίας 6 έως 23 μηνών δεν βρέθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι το εμβόλιο της γρίπης είναι περισσότερο αποτελεσματικό  από το εικονικό φάρμακο. Επίσης, οι πυροβολισμοί είναι μόνο σε θέση να προστατεύουν από ορισμένα στελέχη του ιού, πράγμα που σημαίνει ότι αν έρθει σε επαφή με ένα διαφορετικό στέλεχος του ιού θα έχετε ακόμα την γρίπη.
Εμβόλιο Nation
2) Η  Προετοιμασία για τα εμβόλια μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ιατρικά περιοδικά έχουν δημοσιεύσει χιλιάδες άρθρα που αποκαλύπτουν ότι η έγχυση εμβολίων μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας  και μια σειρά από άλλες λοιμώξεις. Αυτό αυξάνει περαιτέρω την ευαισθησία του σώματος στις ασθένειες που το εμβόλιο υποτίθεται ότι προστατεύει.
3) Η γρίπη προκαλεί ανοσοκαταστολή.
Τα εμβολιασμένα παιδιά μέσα σε λίγες ημέρες ή λίγες εβδομάδες θα αναπτύξουν ρινική καταρροή, πνευμονία, λοιμώξεις του αυτιού και βρογχιολίτιδα; Ο λόγος είναι ο ιός της γρίπης  που εισάγεται στο σώμα τους που δημιουργεί αυτά τα συμπτώματα. Αναφέρει, επίσης, ανοσοκαταστολή (π.χ. μείωση της βουλευτικής ασυλίας). Τα εμβόλια της γρίπης στην πραγματικότητα δεν ανοσοποίηση αλλά ευαισθητοποιήσει το σώμα κατά του ιού.
4) Το εμβόλιο της γρίπης περιέχει επιπλέον συστατικά του ανοσοποιητικού σε ευαισθητοποίηση.
Ένα γνωστό γεγονός  είναι ότι τα εμβόλια της γρίπης περιέχουν στελέχη του ιού της γρίπης σε συνδυασμό με άλλα συστατικά. Τώρα σκεφτείτε τον αντίκτυπο  σε ένα τέτοιο εμβόλιο που  μπορεί να έχει πάνω από κάποιον με καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος; Εάν έχετε μια ασθένεια που μειώνει ήδη την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τον ιό, λαμβάνοντας το εμβόλιο της γρίπης θα βάλει το σώμα σας σε κίνδυνο για να πάρει τα πλήρη αποτελέσματα της γρίπης και να σας κάνει πιο επιρρεπείς σε πνευμονία και άλλες μεταδοτικές ασθένειες.

Τι περιέχει  ένα εμβόλιο της γρίπης

5) Η γρίπη πλάνα περιέχει  υδράργυρο. 
Ο υδράργυρος είναι ένα βαρύ μέταλλο που είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Η ποσότητα του υδραργύρου που περιέχεται σε ένα εμβόλιο της γρίπης πολλαπλών δόσεων είναι πολύ υψηλότερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο ημερήσιο όριο έκθεσης. Τοξικότητας του υδραργύρου μπορεί να προκαλέσει απώλεια μνήμης, κατάθλιψη , ADD, από του στόματος προβλήματα υγείας, το πεπτικό ανισορροπίες, αναπνευστικά προβλήματα, καρδιαγγειακές παθήσεις και πολλά άλλα τέτοια σοβαρές ασθένειες για την υγεία.
6) Το εμβόλιο της γρίπης είναι αναποτελεσματικό και επικίνδυνο για τους ηλικιωμένους 
Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι τα εμβόλια γρίπης μπορεί να προκαλέσει τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Μια έκθεση δείχνει ότι οι άνθρωποι που έλαβαν το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο για 3 έως 5 χρόνια είχαν 10 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αναπτύξουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ από τους ανθρώπους που δεν είχαν. Επίσης, με την ηλικία, το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί, μειώνοντας έτσι την ικανότητά σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις.
7) Η Συμβουλευτική Επιτροπή CDC 
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων διορίζει 15-μέλοι της συμβουλευτικής επιτροπής για τις πρακτικές Ανοσοποίηση (ACIP). Η επιτροπή αυτή είναι αρμόδια για να αποφασίσει ποιοι  θα πρέπει να εμβολιάζονται κάθε χρόνο. Σχεδόν όλα τα ACIP έχουν οικονομικό συμφέρον σε εμβολιασμούς. Οι ίδιοι οι άνθρωποι πιέζουν  αυτά τα εμβόλια για να  έχουν δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μια αμφιβολία για το πόσο αποτελεσματικά είναι πραγματικά αυτά τα εμβόλια της γρίπης.
Εμβόλιο γρίπης Exposed: Σκεφτείτε δύο φορές!
8) Η κατάχρηση των εμβολίων της γρίπης μπορεί να κάνει τους ιούς της γρίπης πιο θανατηφόρους
Η έρευνα δείχνει ότι η υπερβολική χρήση του εμβολίου της γρίπης και τα φάρμακα όπως το Tamiflu και το Relenza μπορεί να αλλάξει πραγματικά τους ιούς της γρίπης και να τους αναγκάσει να μεταλλαχθούν σε ένα πιο θανατηφόρο στέλεχος
9) Διάφορα συστατικά που μπορεί  να προκαλέσουν  σοβαρές νευρολογικές διαταραχές.
Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι τα συστατικά που περιέχονται στα εμβόλια γρίπης μπορεί πραγματικά να προκαλέσουν σοβαρές νευρολογικές διαταραχές. Στο ξέσπασμα της γρίπης των χοίρων το 1976  πολλοί που πήραν το εμβόλιο της γρίπης ανέπτυξαν μόνιμη βλάβη των νεύρων. Εμβόλια κατά της γρίπης μπορεί να περιέχουν πολλά  βλαβερά υλικά, όπως απορρυπαντικά, υδράργυρο, φορμαλδεΰδη, και στελέχη του ζωντανού ιού της γρίπης.
10) Το γελοίο παιχνίδι εικασίας των στελεχών της γρίπης. 
Προσπαθώντας να μαντέψετε τι στέλεχος για τον εμβολιασμό έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικό από ένα παιχνίδι εικασίας. Αυτό ήταν πολύ αληθινό τα τελευταία χρόνια με το στέλεχος H1N1.
11) CDC αναφέρει ακόμη περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες με Fluzone High-Dose. 
Sanofi Pasteur του Fluzone High-Dose είναι ένα νέο εμβόλιο κατά της γρίπης που δημιουργήθηκε το 2010 για ανθρώπους άνω των 65 ετών. Ακόμα κι αν το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης (CDC).Η Νόσος επιμένει ότι το εμβόλιο είναι τόσο ασφαλές όσο οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο της εποχικής γρίπης, το γεγονός είναι ότι  είναι γεμάτο με παρενέργειες όπως  πόνο, ερυθρότητα και οίδημα στο σημείο της ένεσης, κεφαλαλγία, μυϊκή πόνους, πυρετό και αδιαθεσία. Όλες τα αναφερόμενα αρνητικά συμπτώματα παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια κλινικών μελετών για την Fluzone High-Dose.
12) CDC αναμένει τουλάχιστον ήπια, συμπτώματα που μοιάζουν με παρενέργειες. 
Το CDC αναφέρει ότι το εμβόλιο της γρίπης 2013-2014 θα έχουν επίσης τις ίδιες παρενέργειες των εμβολίων 2010-2013  Αυτές περιλαμβάνουν πόνο, ερυθρότητα, ευαισθησία, ή οίδημα όταν η ένεση χορηγείται για ρινική συμφόρηση μετά από το εμβόλιο της γρίπης του  ρινικού σπρέι.
13) Της Novartis  το μονοσθενούς εμβολίοπροκάλεσε σύνδρομο Guillain-Barré, αναφυλακτικό σοκ, και  θάνατο.
Το 2009 ένθετο συσκευασίας για τη Novartis «μονοσθενούς εμβολίου το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο δημιούργησε ένα τεράστιο σάλο. Γιατί; Επειδή,οι  παρενέργειες, όπως αναφέρεται στην εισαγωγή, περιλαμβάνουν: Guillain-Barré, αναφυλακτικό σοκ, αγγειίτιδα, και  θάνατος. Αυτό το εύρημα υποστηρίζεται από  δύο μελέτες που πραγματοποιήθηκαν το 2007 και το 2009, εκ των οποίων η Επιτροπή διαπίστωσε ότι, από κάθε εκατομμύριο άνθρωποι που διαγιγνώσκονται με γρίπη, μεταξύ 40 και 70 ανέπτυξαν σύνδρομο Guillain-Barre μετά  τον εμβολιασμό. Ωστόσο, η πληροφορία αυτή δεν την σταμάτησαν οι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι υγείας από την προώθηση του εμβολίου στην αγορά το 2010 και το 2011.
14) Το 2010 το εμβόλιο της γρίπης για τα παιδιά προκάλεσε υψηλό ποσοστό  πυρετικών σπασμών. 
Τον Δεκέμβριο του 2010, όμως, το εμβόλιο της γρίπης έχουν καταρτιστεί ειδικά για παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 μηνών και 5 ετών, βρέθηκε να προκαλεί μια  υψηλότερη από το κανονικό συχνότητα των πυρετικών σπασμών
15) Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε το 2010 μια σύνδεση μεταξύ του εμβολίου H1N1 και της ναρκοληψίας. 
Τον Φεβρουάριο του 2010, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) αναφέρει ότι σε 12 χώρες είχαν καταγραφεί μια πιθανή σχέση μεταξύτης ανάπτυξης της ναρκοληψίας, μια χρόνια διαταραχή του νευρικού συστήματος που κάνει τους ανθρώπους ανεξέλεγκτα να κοιμηθούν
16) Εμβόλιο της H1N1 της γρίπης συνδεθεί με τις αποβολές.
Μια σειρά των αποβολών καταγράφηκαν στις ΗΠΑ μετά τον Ιούνιο του 2010 λόγω του εμβολιασμού Η1Ν1. Εκατοντάδες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί σε όλη τη χώρα, και οι περισσότερες αποβολές πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
17) Αυξάνει τον κίνδυνο της νόσου Alzhiemer του 10 φορές! 
Ο Δρ Hugh Fudenberg, ένας παγκοσμίου φήμης immunogeneticist ανακοίνωσε ότι έχετε  δέκα φορές αυξημένη πιθανότητα της νόσου του Alzheimer με πέντε εμβολιασμούς  γρίπης. Αυτό είναι δέκα φορές πιο πιθανό από ό, τι χωρίς εμβόλια γρίπης ή ένα όχι δέκα τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες.
18) Το 2010, η Αυστραλία απαγόρευσε τα εμβόλια γρίπης στα παιδιά. 
Τα εμβολιασμένα παιδιά πήγαιναν σε σπασμούς, άρχισε εμετό, εμφανίζουν επικίνδυνα υψηλά επίπεδα του πυρετού, και σπασμούς.
Εμβόλια κατά της γρίπης, τον αυτισμό και Αλτσχάιμερ
19) Δεν υπάρχουν ενδείξεις προστασίας σε άτομα άνω των 65 ετών. 
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην συστηματική ανασκόπηση Cochrane το 2010 δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο που να αποδεικνύει ότι η τακτική ή εποχιακή γρίπη (οι εμβολιασμοί)προστατεύουν τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα: «Τα στοιχεία για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της γρίπης σε άνω των 65 ετών είναι κακή, παρά το γεγονός ότι ο εμβολιασμός  συνιστάται για την πρόληψη της γρίπης σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για τα τελευταία 40 χρόνια.”
20) The Lancet δημοσίευσε μελέτη που δείχνει ότι το εμβόλιο της γρίπης ήταν μόνο 1,2% αποτελεσματική. 
Μια μελέτη που διεξήχθη από το The Lancet το 2010 έφερε κάποιες αναπάντεχες αποκαλύψεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών της γρίπης. Η μελέτη περιελάμβανε μια ομάδα ελέγχου από 13.095 ενήλικες που δεν είχαν εμβολιαστεί. Η ομάδα παρακολουθήθηκε για να δούμε εάν οι συμμετέχοντες είχαν μολυνθεί από τον ιό της γρίπης, αλλά 97% παρέμειναν ανεπηρέαστα . Μόνο το 2,7% ή 357 άτομα σε μη εμβολιασμένα ομάδα κατέληξαν από τον ιό. Από την ομάδα των ενηλίκων που είχαν εμβολιαστεί με ένα τρισθενές απενεργοποιημένο εμβόλιο γρίπης, μόνο το 1,2% δεν είχε  την γρίπη .

 Για προβολή από κινητή συσκευή (smartphone - tablet) πατήστε ΕΔΩ!!!

Η διαφορά μεταξύ των δύο αποτελεσμάτων είναι ότι το εμβόλιο της γρίπης μόνο εμποδίζει τη γρίπη σε 1,5 από κάθε 100 ενήλικες ένεση με το εμβόλιο της γρίπης δεν είναι 60% , όπως σας έχουν πει .
Πηγές για το άρθρο:
(1) 10 λόγοι για τους οποίους Flu Shots είναι πιο επικίνδυνοι από μια γρίπη!
http://www.bewellbuzz.com/general/10-reasons-flu-shots-dangerous-flu/
(2) 10 Περισσότερα λόγοι για τους οποίους το εμβόλιο της γρίπης είναι πιο επικίνδυνη από τη γρίπη
http://www.bewellbuzz.com/headline/flu-shots-danger/
(3) FLU: Δείκτης των άρθρων σχετικά με FLU http://www.vaclib.org/basic/fluindex.htm
(4) θα πρέπει να πάρετε το εμβόλιο της γρίπης; Οι κίνδυνοι και οι κίνδυνοι του: Εμβόλια γρίπης και της γρίπης Εμβολιασμοί http://www.angelfire.com/az/sthurston/flu_shots_and_flu_vaccines.html
(5) Οι Killer εμβόλια. Μια ειλικρινής Ιατρός προειδοποιεί σοβαρούς κινδύνους http://w3.newsmax.com/blaylock/1.cfm
(6) Ένα εμβόλιο της γρίπης Χρονολόγιο | Η πρόσφατη ιστορία περιστρέφεται γύρω από Κίνδυνοι Εμβόλιο
http://naturalsociety.com/a-flu-vaccine-timeline-the-recent-history-revolving-around-vaccine-dangers/#ixzz2hfYODUbB
(7) 2013-2014 για την εποχική γρίπη Εμβόλιο Ασφάλεια Ερωτήσεις & Απαντήσεις http://www.cdc.gov/flu/protect/vaccine/general.htm
(8) Η αποτελεσματικότητα και η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της γρίπης: μια συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση http://minnesota.publicradio.org/features/2011/10/documents/flu.pdf
(9) Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν χωρίς εμβόλιο γρίπης vaccinations http://www.collegiatetimes.com/stories/19357/people-can-do-without-yearly-flu-vaccinations
(10) Προσοχή! Βολές της γρίπης μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία σας http://www.articlecity.com/articles/health/article_366.shtml
(11) Εμβόλιο Έκδοχα & Media Περίληψη. Έκδοχα περιλαμβάνονται στις ΗΠΑ εμβόλια, από εμβόλιο. http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf
(12) Εμβόλιο γρίπης Προειδοποίηση για τις έγκυες γυναίκες http://vaccineinfo.net/immunization/vaccine/influenza/flu_vaccine_warning.shtml
(13) Αποφύγετε Flu Shots, Πάρτε βιταμίνη D Αντ ‘αυτού, Donald W. Με Miller, νεώτερος, MD http://www.lewrockwell.com/2008/10/donald-w-miller-jr-md/dont-get- α-flu-shot-2 /
(14) Εμβόλιο γρίπης Exposed http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/09/26/flu-vaccine-exposed.aspx
(15) των χοίρων εμβόλιο της γρίπης που προκαλεί παράλυση, προ-πανδημικά εμβολιασμού κατά της γρίπης των πτηνών proposed http://therefusers.com/refusers-newsroom/swine-flu-vaccine-caused-paralysis-pre-pandemic-bird-flu-vaccination-proposed/#.Ult1hFBwq8E
(16) Guillain-Barré Syndrome (GBS) Ερωτήσεις & Απαντήσεις http://www.cdc.gov/flu/protect/vaccine/guillainbarre.htm
(17) Fluzone High-Dose Εποχιακά γρίπης http://www.cdc.gov/flu/protect/vaccine/qa_fluzone.htm
(18) Εποχιακά Shot Γρίπη: Ερωτήσεις & Απαντήσεις http://www.cdc.gov/flu/about/qa/flushot.htm
(19) Η Novartis Vaccines and Diagnostics Limited. Σεπτεμβρίου 2009. Γρίπη Α (Η1Ν1) 2009 μονοσθενούς εμβολίου.
http://www.fda.gov/downloads/biologicsbloodvaccines/vaccines/approvedproducts/ucm182242.pdf
(20) γρίπη Shot προκαλούνται επιληπτικές κρίσεις στην αυστραλιανή παιδιά, μελέτη λέει http://www.theepochtimes.com/n2/health/flu-shot-seizures-children-42851.html
(21) πυρετικών σπασμών Μετά την παιδική ηλικία Εμβολιασμοί, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης Εμβολιασμός http://www.cdc.gov/flu/protect/vaccine/febrile.htm
(22) Δήλωση σχετικά με ναρκοληψία και vaccination http://www.who.int/vaccine_safety/committee/topics/influenza/pandemic/h1n1_safety_assessing/narcolepsy_statement/en/
Εμβολίου (23) που συνδέεται με Η1Ν1 700 τοις εκατό αύξηση στις αποβολές
http://www.naturalnews.com/030657_vaccines_miscarriages.html # ixzz2hfWKg3KR
(24) από τα εμβόλια γρίπης είναι εξαιρετικά αναποτελεσματική και τοξικές http://www.naturalnews.com/037323_flu_vaccines_junk_science_toxicity.html
(25) Η Αυστραλία απαγορεύει τα εμβόλια γρίπης στα παιδιά μετά από εμετό, πυρετό, επιληπτικές κρίσεις
http://www.naturalnews.com/029586_Australia_vaccines.html # ixzz2hfKeUtFC
(26) Flu Shots ενδέχεται να μην προστατεύσει τους ηλικιωμένους ή το πολύ Young http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=flu-shots-may-not-protect-the-elderly-or-the-very-young
(27) Προειδοποίηση φίλους και την οικογένειά σας: Το Νέο εμβόλιο είναι Dangerous http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/10/17/dangerous-new-ineffective-flu-vaccine-released-for-seniors.aspx
(28) Μελέτη του εμβολίου Σοκ αποκαλύπτει εμβόλια κατά της γρίπης πρόληψη της γρίπης μόνο σε 1,5 από 100 ενηλίκους (όχι 60%, όπως σας έχουν πει) http://www.naturalnews.com/033998_influenza_vaccines_effectiveness.html # ixzz2hfXdZOmH
http://wellnessachiever.net/