Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ για Ανώτατο Δικαστή: Η απαλλαγή 19 γαλάζιων στελεχών και ο διορισμός του γιου του από τον Αδωνι.

ΒΟΜΒΑ για Ανώτατο Δικαστή 
Η απαλλαγή 19 γαλάζιων στελεχών και ο διορισμός του γιου του από τον Αδωνι. 

Πραγματικό περιστατικό «Νο.1»: Μια Τρίτη, ένας δικαστής Ανώτατου Δικαστηρίου -που κατέχει θέση στην κορυφή της πυραμίδας της ελληνικής Δικαιοσύνης- προβαίνει σε μια πρωτόφαντη νομική ερμηνεία, βάσει της οποίας απαλλάσσει γαλάζιο Δήμαρχο από οφειλή 337.750 ευρώ προς το δημόσιο. (Στη συνέχεια και ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους εμπλεκομένους). 
Βέβαια, τόσο πριν, όσο και μετά τη συγκεκριμένη απόφαση, Ο ΙΔΙΟΣ δικαστής είχε αποφανθεί ακριβώς ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.  
 
Πραγματικό περιστατικό «Νο.2»: Οκτώ μέρες νωρίτερα από την επίμαχη Τρίτη, ο τότε υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, διόριζε τον 32χρονο γιο του Ανώτατου Δικαστή ως Αναπληρωτή Διοικητή σε δημόσιο νοσοκομείο. (Χωρίς ο 32χρονος να έχει καμία εμπειρία στον τομέα της Υγείας).
 
Τα δύο αυτά πραγματικά περιστατικά προκύπτουν ξεκάθαρα από δημοσιογραφική έρευνα πολλών εβδομάδων, που διεξήγαγε Το ΧΩΝΙ.
 
Την Κυριακή η υπόθεση θα δημοσιευθεί Στο ΧΩΝΙ, μαζί με πλήθος εγγράφων που περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια το τι ακριβώς συνέβη. Και, ασφαλώς, με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων, όπως προκύπτουν από τα ντοκουμέντα.
 
Τη Δευτέρα Το ΧΩΝΙ θα καταθέσει πλήρη φάκελο με τα πορίσματα του ρεπορτάζ, καθώς και με το σύνολο των εγγράφων, στον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. 
 
Ας κρίνει η Θέμις αν τα δύο πραγματικά περιστατικά, που προκύπτουν από το ρεπορτάζ και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, έχουν σχέση μεταξύ τους.
 
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ...
 
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε Το ΧΩΝΙ.
 
Για κανένα λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.