Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Τα τσογλάνια της Σύμης με είπαν Τούρκογλου Πηγή: www.lifo.gr
Εκρηκτικό ήταν το κλίμα που επικράτησε χτες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ με το Μιχάλη Χρυσοχοίδη να αμφισβητεί το Βενιζέλο και τα πεπραγμένα του και τον Πρόεδρο του Κινήματος να αντιδρά έντονα. 

  Ο Χρυσοχοίδης αναφέρθηκε στην ελλιπή οργανωτική λειτουργία του ΠΑΣΟΚ καθώς και σε θέματα πολιτικής της κυβέρνησης ασκώντας κριτική ενώ μίλησε για μη φορολόγηση της πλουτοκρατίας και για καθυστερήσεις στην επιβολή προστίμων για τη λίστα Λαγκάρντ. 

  Ο Ε. Βενιζέλος κατηγόρησε τον υπουργό ότι υπονομεύει το ΠΑΣΟΚ και μίλησε για στελέχη του κινήματος που συνωμοτούν εναντίον του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από τη συνωμοσία βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου.   Μάλιστα μίλησε για «τσογλάνια της Σύμης» που τον έλεγαν Τούρκογλου. 

   «Γίνονται συνωμοσίες εναντίον μου. Ακόμα και για το Ζάππειο που μου καταλογίζουν ότι έτρεξα να πανηγυρίσω την νίκη μου. Αλλοι μου έστησαν το Ζάππειο», είπε ο Βενιζέλος. 

  Σύμφωνα με πληροφορίες οι αναφορές Βενιζέλου δεν θα μείνουν αναπάντητες από τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος επιστρέφει αύριο Παρασκευή από τη Βοστώνη προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στη συνέχεια ο πρώην Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει έκθεση του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου στο Ηράκλειο. 

Πηγή: www.lifo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις.