Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- Στα ΑΔΥΤΑ των McDonald’s- ΔΕΙΤΕ τη διαδικασία ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ της γνωστής αλυσίδας fast food! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)


Ξεχάστε όσα είχατε δει σε σχέση με ροζ γλοιώδες ρευστό πράγμα…

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το εργοστάσιο των McDonald’s άνοιξε τις πόρτες του στις κάμερες για να καταρρίψει κάθε μύθο για τη διαδικασία παραγωγής των κρεάτων!


Η γνωστή αλυσίδα έκανε το ανέλπιστο μεγάλο βήμα, να επιστρέψει κάμερες στα άδυτα της παραγωγής! Οι αστικοί μύθοι λοιπόν για τον τρόπο παρασκευής των Happy Meals και των Big Macs είναι αναμενόμενο να καταρριφθούν!

Η ζημιά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην γνωστή εταιρεία εστίασης μέσω των media για τις περίφημες ροζ γλίτσες, που φτιάχνουν τα κοτόπουλα είναι τεράστια. Με σκοπό λοιπόν την επάνοδο της εταιρείας δεν δίστασαν να ανοίξουν το μυστικό πέπλο σε κάθε υποψήφιο πελάτη.

H δημοφιλής εκπομπή “Good Morning America” μπήκε στο εσωτερικό και τράβηξε με τnν κάμερα τον τρόπο που η γνωστή εταιρεία επεξεργάζεται περίπου 180 τόνους ημερησίως, αποδεικνύοντας πως τα μπιφτέκια τους είναι 100% μοσχαρίσιος κιμάς.

Μέρος της καμπάνιας τους είναι και μία σειρά διαφημίσεων που θα βγουν αυτή την εβδομάδα, που ονομάζεται “Our Food. Your Questions” και ανοίγουν τις πόρτες στο κοινό για να κάνουν τις ερωτήσεις τους μέσω social media!
Ο Brand Manager της εταιρείας, Kevin Newell δήλωσε επί του θέματος: “Ο,τι κάνουμε δεν έχει την παραμικρή σύνδεση με την επίδοση της εταιρείας. Απλά βασίζεται στην επιβεβαίωση των πελατών μας για τη ποιότητα του φαγητού”.
Η εταιρεία επιθυμεί να καταρρίψει σε γενικότερο βαθμό τη φήμη πως χρησιμοποιεί ανθρώπινο κρέας ή την ροζ γλίτσα για τα nuggets.

Ωστόσο αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη γλίτσα χρησιμοποιήθηκε για διάστημα 7 ετών στα burger!




Για προβολή από κινητή συσκευή (smartphone - tablet) πατήστε  ΕΔΩ !!

Δημοφιλείς αναρτήσεις.