Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Και οι Ρώσοι στο παιγνίδι των εμβολίων για τον Έμπολα

Όχι που θα άφηνε η Ρωσία την ευκαιρία να πάει χαμένη! Όχι ένα, αλλά τρία εμβόλια υπό δοκιμή ετοιμάζουν οι Ρώσοι για να χτυπήσουν την αγορά, τώρα που άνοιξε για μπίζνες!
Picture
Οι Ρώσοι επιστήμονες εργάζονται σε τρία πιθανά εμβόλια για τον Έμπολα που αναμένεται να εισαγάγουν το συντομότερο μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Ένα από τα εμβόλια είναι "ήδη έτοιμο για κλινικές δοκιμές," ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας της Ρωσίας, Veronika Skvortsova.
«Έχουμε δημιουργήσει τρία εμβόλια," ανακοίνωσε η Skvortsova. "Ένα εμβόλιο βασίζεται σε στέλεχος του ιού Έμπολα και τα άλλα δύο έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής."

Ρώσοι ιολόγοι έχουν επίσης δημιουργήσει ένα φάρμακο anti-virus που, όπως πιστεύουν, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για τη θεραπεία του ιού Έμπολα, σύμφωνα με μέχρι τώρα δοκιμές που έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικό (που τις έκαναν τις δοκιμές;)

Οι πρώτες ανθρώπινες δοκιμές για ένα εμβόλιο Έμπολα ξεκίνησαν στο Μάλι. Στις 8 Οκτωβρίου, η πρώτη εργαζόμενος για την υγεία έλαβαν το φάρμακο. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η οποία διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και του υπουργείου Υγείας του Μάλι, συνολικά σε 40 εθελοντές δόθηκε το εμβόλιο (good luck with that!)

Η Ρωσία είναι αδύνατον να μολυνθεί από τον ιό Έμπολα, δήλωσε η Skvortsova, προσθέτοντας ότι η χώρα έχει ακόμη εφαρμόσει ένα σχέδιο προστασίας κατά του ιού, το οποίο θα ενταθεί τον Ιούλιο. 71 από τα αεροδρόμια της Ρωσίας έχουν αναβαθμίσει την ασφάλεια τους και τώρα έχουν θερμικές κάμερες για να εντοπίσουν τυχόν σημάδια του ιού.

Κι εδώ γεννάται το ερώτημα: Γιατί η Ρωσία δεν ξεμπροστιάζει αυτούς που κατασκεύασαν και πατεντάρησαν τον ιό; Γιατί ο Πούτιν, που κάποιοι θεωρούν ότι είναι ενάντια στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση, συμμετέχει στο EbolaGate; Διαβάστε: Ετοιμαστείτε σε πρώτη φάση να ξηλωθείτε και για τον Έμπολα! για να δείτε τι συμφέροντα οικονομικά - ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ - παίζουν οι παγκοσμιοποιητές με τον ιό και την τρομοκρατία γύρω από αυτόν.

Τι να λέμε τώρα... Αν οι Αμερικάνοι βρήκαν το "φάρμακο" του ιού στον καπνό, αφού έχουν μπόλικες φυτείες, τότε οι Ρώσοι ίσως το βρουν... στη βότκα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.