Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για ν' απαντήσει στη νέα ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλων.



Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον τρόπο που έφτιαξε την περιουσία της η οικογένεια Αγγελόπουλου και προανήγγειλε το τέλος του δημόσιου διαλόγου "με τους εθισμένους στην ήττα, στη συκοφαντία, στις ύβρεις, στη λασπολογία, στη βλακεία, στις ανακοινώσεις, στις δηλώσεις ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός".
Η αντίδραση - απάντηση του Δ.Γιαννακόπουλου
"Συμφωνούμε μαζί τους… Η διαδρομή και ο πλουτισμός της οικογένειας Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια της κατοχής είναι στοιχεία γνωστά σε όλους τους Έλληνες, σε αντίθεση φυσικά με την αψεγάδιαστη διαδρομή και την διαρκή κοινωνική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου.
Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, ποτέ δεν συζητάς με έναν βλάκα, διότι είναι ανίκητος και θα σε κερδίσει λόγω πείρας (φανταστείτε με δύο)… ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΟΣ με τους εθισμένους στην ήττα, στη συκοφαντία, στις ύβρεις, στη λασπολογία, στη βλακεία, στις ανακοινώσεις, στις δηλώσεις ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ραντεβού στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στο παρκέ και κατ' επέκταση στην πίστα όπου θα συνεχίσω να σας χτυπάω παλαμάκια".

Πηγή www.contra.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις.