Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Δ.Γιαννακόπουλος: «Τέρμα οι δικαιολογίες για τον Ολυμπιακό μετά την απομάκρυνση Μπαρτζώκα»
Aθήνα
Θέση στην αποδοχή της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση ερμηνεύοντας την «ερυθρόλευκη» απόφαση αποδεχόμενη: «ότι τόσο καιρό το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε βάρος της να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες και να δικαιολογήσει τις ήττες της».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά όταν άρχισε η πορεία προς τα δυο συνεχόμενα νταμπλ, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαρκώς παρουσιάζεται ως το δήθεν θύμα της ΚΕΔ, των διαιτητών, της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και όχι του Παναθηναϊκού όπως ισχύει πραγματικά.

Άρα ουδέποτε υπήρξε θέμα ικανότητας ή επάρκειας προπονητή στο διάστημα αυτό, πάντα σύμφωνα με την εκτίμηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Η αποδοχή λοιπόν της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί ταυτόχρονα και παραδοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι τόσο καιρό το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε βάρος της, να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες, ώστε να δικαιολογήσει τις ήττες της.

Διαφορετικά, θα έπρεπε να στηρίξει τον κ. Μπαρτζώκα παρά την απαίτηση των οπαδών της όπως εκφράστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μετά την κατάρρευση όλων των επικοινωνιακών τεχνασμάτων τους λοιπόν, προσδοκούμε σε αλλαγή πλεύσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός».
Newsroom ΔΟΛΔημοφιλείς αναρτήσεις.