Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τρελαίνει κόσμο η Δόξα!

9
Τρελαίνει κόσμο η φετινή Δόξα!
Η ομάδα της Ψίνθου έκανε το δεύτερο της φετινό «διπλό», επικρατώντας στην Σάλακο της τοπικής Ασπίδας με 2 – 0. Έτσι παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι που στήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο πολύ έξυπνα από τον Μιχάλη Μανωλά, έκλεισαν όλους τους χώρους προς την εστία τους και …βραχυκύκλωσαν τους αντιπάλους τους. Άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Ορφανό (0 – 1) και παρά το ότι κινδύνευσαν με ισοφάριση στο 49’ (ο Λοίζος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι), πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα με τον Λυριστή στο 59’, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και έτσι «σφράγισαν» τη νίκη τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δοκάρι είχαν και οι «βυσσινί» μετά από σουτ του Πλύγκου στο 16’.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ διαιτήτευσε ο Δουλγέρης και «βοηθοί» του ήταν οι Ατσικνούδας και Λάζος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνη, Χατζηκυριάκος, Πόγιας ( 60΄Βασιλείου), Λαγός, Καρακώστας, Ιριμία, Μάχλης Ν., Μάχλης Μ., Γεωργαλλής( 60΄Καβουκλής), Λαθούρης, Λοίζος ( 71΄Παπαχριστοδούλου)
ΔΟΞΑ: Τόππος, Ορφανός Χ. , Καβουκλής(60′ Παπανικολάου), Μπαρμπαντώνης, Κατσιδώνης, Τσομπάνογλου, Ορφανός Δ.(75′ Μπατέστας) , Ορφανός Β. , Λυριστής, Στελλάς Μ., Πλύγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.