Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Είχε την ουσία ο Διαγόρας Βατίου

1
Αν και προέβαλλε σθεναρή αντίσταση,
ο Ποσειδώνας Καρπάθου δεν μπόρεσε να πάρει απολύτως τίποτα στο Βάτι και ηττήθηκε από τον τοπικό Διαγόρα με 2 – 1. Οι φιλοξενούμενοι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί και «κυνήγησαν» με πάθος την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρον. Οι γηπεδούχοι, παίζοντας πειθαρχημένα και έχοντας και την ουσία, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, είχαν το καθαρό μυαλό για να «γυρίσουν» το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο». Στο 27’ ο Σώζος από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, με σουτ έκανε το 0 – 1 αλλά στο 34’ ο Παπουρδάνος από κοντά δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έκανε το 1 – 1., Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε με πλασέ ο Μαυρομούστακος στο 63’.
Διαιτητής ήταν ο Στέργος Γιακουμάκης και «βοηθοί» του οι Καρκαλιανίδης και Στεφανάκης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Ζερβός, Ζωάννου Μ., Ζωάννου Ι., Πιτσουρδάκης, Μικκιού, Λαζίδης (75’ Παπαδόπουλος), Ζουρούδης, Μαυρομούστακος (84’ Καραγιάννης), Παπουρδάνος, Ξύπας (91’ Αποστόλου)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Βογιατζιδάκης, Φουντής, Σπανός Ι., Κούτολος, Νασόπουλος, Σπανός Ε., Μαντινάος, Σώζος (64’ Μαντικός), Πανάρετος (52’ Βασιλειώτης), Τσιαβέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.